Ik ben Laurens, talentbevrijder!

Iedereen heeft uniek talent. Mijn missie is om dit talent beter te benutten. Door talent vrij te maken wordt werk leuker, socialer en effectiever. Hiervoor is het vaak nodig om anders naar werk te kijken en het anders te organiseren.

Door meer zelf te kiezen waaraan en met wie je werkt en over organisatiegrenzen te gaan samenwerken kun je nieuwe talenten ontdekken, bevrijden en ontwikkelen. Hiervoor zijn geen managers en functiebeschrijvingen nodig, maar nieuwe spelregels, lef en vertrouwen.

Sinds 2015 werk ik zelf volledig op deze manier. Met mijn collega’s binnen Part-up werken we elke dag als een zelforganiserend netwerk. We helpen onze klanten bij zelfsturing en organiseren in tijdelijke teams. Ter ondersteuning van deze nieuwe werkwijze ontwikkelden we een digitaal matchings- en samenwerkingsplatform.

Je kunt mij als inspirerend spreker of als adviseur inhuren. Tijdens mijn presentaties en consultancytrajecten deel ik graag onze ervaringen met het implementeren van het Part-up concept binnen tientallen organisaties in de zorg, onderwijs, overheid en het bedrijfsleven.

Of je nu denkt en werkt in traditionele hiërarchieën, zelfsturende teams of een zelforganiserend netwerk; ik inspireer jullie graag hoe je de talenten van jouw zwerm beter kunt gaan benutten door in kleine stapjes onomkeerbaar te transformeren. Zodat uiteindelijk alle organisaties omturnen tot flexibele, zinvolle, lerende en open netwerken. Omgevingen waarin de energie gaat stromen. 

Let's Part-up!

+31 6 100 35 001 of laurens@part-up.com